GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φέργκιουσον: Αποσύρθηκαν όλα τα εντάλματα σύλληψης

Ο νεοδιορισθείς δικαστής στο Φέργκιουσον, στο Μιζούρι, έδωσε εντολή σήμερα όλα τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν στην πόλη πριν τις ...

Φέργκιουσον: Αποσύρθηκαν όλα τα εντάλματα σύλληψης
Ο νεοδιορισθείς δικαστής στο Φέργκιουσον, στο Μιζούρι, έδωσε εντολή σήμερα όλα τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν στην πόλη πριν τις 31 Δεκεμβρίου 2014 να αποσυρθούν σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο δικαστικό σύστημα, σε μια επανεξέταση που έρχεται μετά από παραπάνω από ένα χρόνο όταν ένας άοπλος μαύρος νεαρός έπεσε νεκρός από πυρά λευκού αστυνομικού.
Σύμφωνα με την δικαστική εντολή από τον δικαστή Ντόναλντ Μακόλιν, που διορίστηκε τον Ιούνιο, οι κατηγορούμενοι θα λάβουν νέες δικάσιμες ημερομηνίες μαζί με επιλογές διευθέτησης των υποθέσεων τους, όπως κοινωφελή εργασία.
«Αυτές οι κατηγορίες θα συνεχίσουν την διαδικασία της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στο δικαστήριο, μετριάζοντας τους φόβους των συνεπειών της εμφάνισης στο δικαστήριο και προσφέροντας σε πολλούς κατοίκους μια νέα αρχή», δήλωσε ο Μακόλιν.
Η απόφαση καλύπτει επίσης όσους έχουν φυλακιστεί για μικρές παραβάσεις κυκλοφορίας καθώς και για αδυναμία πληρωμής προστίμων, και επιστρέφει την άδεια οδήγησης σε άτομα από τα οποία αφαιρέθηκε λόγω μη πληρωμής προστίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση