GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Πειραιά το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1, κατέπλευσε στις 08:30 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας 2.500 μετανάσ...

Στον Πειραιά το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1, κατέπλευσε στις 08:30 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας 2.500 μετανάστες από τη Σάμο και τη Μυτιλήνη.

Το πλοίο παρέλαβε χθες 988 μετανάστες από τη Σάμο και 1512 από τη Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν ληφθεί μέτρα από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή για την ασφαλή αποβίβαση των μεταναστών.

Χθες το βράδυ, το καταμαράν «ΤΕRA JET» με σημαία Κύπρου, μετέφερε στο λιμάνι του Πειραιά 1.745 μετανάστες από τη Μυτιλήνη.

Στο μεταξύ, 13 παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν σώοι από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Χίου.

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν από το πλοίο «Πελαγίτης» που ειδοποίησε άμεσα το λιμενικό σώμα, το οποίο με δύο σκάφη του περισυνέλεξε σώα 13 άτομα, ενώ ακόμα ένας άνθρωπος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανότατα νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση