GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο εορτασμός της Μεγαλόχαρης στην Τήνο

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, και με την παρουσία χιλιάδων προσκυνητών, γιορτάζεται στην Τήνο η Κοίμηση της Θεοτόκου και η 75η επέτε...

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ο εορτασμός της Μεγαλόχαρης στην Τήνο
Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, και με την παρουσία χιλιάδων προσκυνητών, γιορτάζεται στην Τήνο η Κοίμηση της Θεοτόκου και η 75η επέτειος του τορπιλισμού της Έλλης. Παρόντες στο νησί της Παναγίας για τον διπλό εορτασμό είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, επιβιβάστηκε στην τορπιλάκατο Σταράκης, από όπου κατευθύνθηκε στα ανοιχτά του λιμανιού της Τήνου και στο σημείο του τορπιλισμού του αντιτορπιλικού Έλλη, πριν από 75 χρόνια τον Δεκαπενταύγουστο του 1940, έριξε στεφάνι, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων ναυτών και αξιωματικών του αντιτορπιλικού.
Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος κατευθύνθηκε στον Ναό της Ευαγγελίστριας, προκειμένου να παρακολουθήσει την αρχιερατική λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση