GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και άνθρωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγόρασε κοκαΐνη από το κύκλωμα της Μυκόνου!

Ποσότητα κοκαΐνης σε κάποιον άντρα με το όνομα 'Βαγγέλης' που είχε τηλέφωνο καταχωρημένο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, πούλησε ένας εκ των...

Ποσότητα κοκαΐνης σε κάποιον άντρα με το όνομα 'Βαγγέλης' που είχε τηλέφωνο καταχωρημένο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, πούλησε ένας εκ των τριών συλληφθέντων μελών της συμμορίας διακίνησης κοκαΐνης και ιεροδούλων στην Μύκονο...
Σεΐχηδες, ακόμα και ανθρώπους της Showbiz, προκαλούν τα όσα κατέγραψαν επί τρεις μήνες οι «κοριοί» της Δίωξης Ναρκωτικών που εξιχνίασαν την υπόθεση και εξάρθρωσαν το περίφημο κύκλωμα που προμήθευε την περίφημη «αφρόκρεμα» της κοινωνίας με ιερόδουλες, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνες και σκανκ, πέρα από ενοικίαση πολυτελών βιλών, σκαφών, αυτοκινήτων και κλείσιμο τραπεζιών στα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού.
Σύμφωνα με την δικογραφία, ανάμεσα σε πολλά άλλα γνωστά και άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα στις Αρχές, ήταν και ένας άντρας με το όνομα «Βαγγέλης» που φέρεται τα ξημερώματα της παραμονής του δεκαπενταύγουστου να συναντήθηκε στην Χώρα της Μυκόνου με έναν από τους τρεις συλληφθέντες του κυκλώματος και ο δεύτερος να του παρέδωσε ποσότητα κοκαΐνης, που ο «Βαγγέλης» φέρεται να παρήγγειλε στο κύκλωμα, μέσω τηλεφωνικής γραμμής της οποίας συνδρομητής είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση που έχει φέρει σε πέρας η Δίωξη δεν κατέστη δυνατό να κατηγορηθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο η υπόθεση τώρα βρίσκεται στο στάδιο της κύριας Ανάκρισης και είναι στο χέρι του Ανακριτή η περαιτέρω διερεύνηση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αναζητηθεί το πρόσωπο αυτό, για το οποίο εικάζεται ότι είναι ο γιος κάποιου υψηλόβαθμου στελέχους της ΠΑΕ, ωστόσο αυτό δεν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής.
Η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Κωνσταντίνου Καραπαππά, όπως δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του προφίλ στο FB:
Ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Τσιρώνης) εμπλέκεται σε μια ιστορία που θα διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι μια συνομιλία από το προσωπικό του κινητό (που πληρώνει η ΠΑΕ όπως και άλλα 150).
Προσπαθούν να συνδέσουν μια υπόθεση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ενώ ξέρουν ότι δεν έχει σχέση με τον Σύλλογο και γι αυτό θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση