GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σρατούλης: Δεν μπορώ να ψηφίσω μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορώ να ψηφίσω μνημόνιο» δήλωσε εισερχόμενος στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, και συμπλήρωσε «Το μνημόνιο αυτό ...

Σρατούλης: Δεν μπορώ να ψηφίσω μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορώ να ψηφίσω μνημόνιο» δήλωσε εισερχόμενος στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, και συμπλήρωσε «Το μνημόνιο αυτό δεν έπρεπε να έρθει και να ψηφιστεί στην Βουλή και η κυβέρνηση εκτός του ότι δεν έπρεπε να φέρει μνημόνιο, θα έπρεπε να καταργήσει και τα δύο προηγούμενα».

Ο πρώην υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης είπε πως: «Το πρόβλημα δεν είναι οι αριθμοί των βουλευτών, αλλά το νέο μνημόνιο το οποίο ψηφίζεται. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα ότι ψηφίζεται ένα μνημόνιο, ενώ η κυβέρνηση στις προγραμματικές της δηλώσεις και στις προεκλογικές δεσμεύσεις είχε πει ότι θα φύγουμε από τις πολιτικές της ύφεσης, της λιτότητας».

«Αυτό το μνημόνιο δεν δίνει διέξοδο στην οικονομία και την κοινωνία» είπε και συνέχισε «Έχουμε μία μάχη σήμερα, μία ουσιαστική συζήτηση για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου».

Τέλος ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ή της προέδρου της Βουλής».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση