GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία

“Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρ...

Δραγασάκης: Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία

“Προχωράμε κανονικά στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν έτοιμοι για συμφωνία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου για την οικονομική πολιτική.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν υπάρχουν “αγκάθια” στις διαπραγματεύσεις, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διευκρίνισε ότι “υπάρχουν απλώς κάποια θέματα που εξετάζονται, αλλά όχι αγκάθια”.

Σχετικά με τις 100 δόσεις, ο κ. Δραγασάκης εξήγησε ότι “θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν τους φορολογούμενους”.

Σύμφωνα με τα προγραμματισμένα θέματα των διαπραγματεύσεων, αύριο Σάββατο στις 11 θα συνεχισθούν οι συζητήσεις για τα δημοσιονομικά μεγέθη σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Στην ατζέντα συμπεριλαμβάνονται επίσης:

1) το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,

2) τα “κόκκινα” δάνεια,

3) η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς και το θέμα της

4) πρόωρης συνταξιοδότησης.

Στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής που συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής, προήδρευσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης. Σε αυτό συμμετείχαν οι υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση