GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Θα τα βρούμε με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος

Βέβαιος ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση για το ελληνικό χρέος και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμμετάσχει στο τρίτο ελληνικό πακέτ...

Ντάισελμπλουμ: Θα τα βρούμε με το ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος

Βέβαιος ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση για το ελληνικό χρέος και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμμετάσχει στο τρίτο ελληνικό πακέτο εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως είπε αν και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αντιτίθενται σε οποιαδήποτε απομείωση της ονομαστικής αξίας του δημοσίου χρέους της Ελλάδας ενώ το ΔΝΤ δεν πιστεύει πως το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι βιώσιμο ως έχει σήμερα, τα δύο μέρη θα καταφέρουν να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό, με τη μορφή των χαμηλότερων επιτοκίων και της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της Ευρωζώνης έκανε τις σχετικές εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ολλανδικό κοινοβούλιο στο πλαίσιο της διαδικασίας επικύρωσης του τρίτου προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση