GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητείται ζευγάρι Γεωργιανών για τη ληστεία στην Ύδρα

Από κλιμάκιο της ασφάλειας που έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Ύδρας, ανακρίνονται οι επτά Γεωργιανοί που τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σ...

Αναζητείται ζευγάρι Γεωργιανών για τη ληστεία στην Ύδρα

Από κλιμάκιο της ασφάλειας που έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της Ύδρας, ανακρίνονται οι επτά Γεωργιανοί που τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σπίτι και λήστεψαν ένα ζευγάρι ιδιοκτήτες ταβέρνας, με αποτέλεσμα ένας 67χρονος να χάσει τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο από τους δράστες της ληστείας συνελήφθησαν από δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, ενώ άλλα πέντε άτομα προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε δύο θαλάσσια ταξί για να διαφύγουν, αλλά ωστόσο δεν τα κατάφεραν, καθώς ήδη είχε υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και του λιμενικού.

Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι με θαλάσσιο ταξί κατάφερε να διαφύγει λίγη ώρα νωρίτερα ένα ζευγάρι Γεωργιανών, που πιθανόν είναι συνεργοί των επτά συλληφθέντων και σε αυτούς πιθανόν οι δράστες φέρεται να παρέδωσαν τα χρήματα από τη ληστεία, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται περίπου σε 40.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση