GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Να ανακεφαλαιοποιηθούν και οι συνεταιριστικές τράπεζες

Σε επίσημη δήλωση για το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου υπογραμμίζει ...

Τσακαλώτος: Να ανακεφαλαιοποιηθούν και οι συνεταιριστικές τράπεζες
Σε επίσημη δήλωση για το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης να ενισχυθεί ο συγκεκριμένος κλάδος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Στρατηγική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης είναι η στήριξη του θεσμού των συνεταιριστικών τραπεζών, ο οποίος υποστηρίζει πρωτίστως τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας και την τοπική ανάπτυξη.

Βούληση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ο συνεταιριστικός τραπεζικός κλάδος να ενισχυθεί μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής αναδιοργάνωσης, με κύριους άξονες τη δημιουργία ισχυρότερων σχημάτων, την κεντροποίηση λειτουργιών και συστημάτων με βάση τις βέλτιστες διεθνώς πρακτικές.

Στην κατεύθυνση αυτή, στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης περιλαμβάνεται η ένταξη των συνεταιριστικών τραπεζών στην ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση