GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Σπανούλη και Μπουρούση στο Βέλγιο η Εθνική

Καλές οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, αλλά επιβάλλονται και φιλικά παιχνίδια για να «προπονηθούν» ακόμα καλύτερα οι παίκτες της Εθνικής ενόψ...

Χωρίς Σπανούλη και Μπουρούση στο Βέλγιο η Εθνική
Καλές οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, αλλά επιβάλλονται και φιλικά παιχνίδια για να «προπονηθούν» ακόμα καλύτερα οι παίκτες της Εθνικής ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ (5-20/9).

Σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το πρωί του Σαββάτου (8:35), η γαλανόλευκη θα ταξιδέψει για Βέλγιο, όπου θα δοθεί και το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή που θα «πετάξει» θα αποτελείται από 13 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.

Στην Αθήνα θα μείνουν ο Βασίλης Σπανούλης για να ολοκληρώσει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ο Γιάννης Μπουρούσης για να κάνει ένα πρόγραμμα ειδικής έντασης και ο Γιάννης Αθηναίου, αφού έχει συμφωνηθεί να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες από 13 παίκτες, άρα και τόσοι θα ταξιδέψουν…

Εκτός από τους τρεις παίκτες, στην Ελλάδα θα παραμείνουν και μέλη του προπονητικού επιτελείου, αφού καθημερινά θα δουλεύουν μαζί τους στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, είπε στο περιθώριο της πρώτης αποστολής: «Ουσιαστικά πρόκειται για μια αλλαγή παραστάσεων, θα έλεγα ένα καθαρά προπονητικό παιχνίδι. Η ομάδα ολοκληρώνει έναν πρώτο κύκλο δουλειάς με ιδιαίτερη ένταση και επιδιώξαμε να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, βλέποντας παράλληλα απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα το πού βρισκόμαστε. Προφανώς και υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να δούμε για την αγωνιστική λειτουργία της ομάδας, αν και για να αρχίσουμε να μιλάμε για την εξαγωγή των πρώτων συμπερασμάτων θα περιμένουμε το δυνατό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουμε την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση