GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κίνημα "Δεν Πληρώνω" με την Ρ. Μακρή

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο αποτελούμενη από τους Λεωνί...

Την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο αποτελούμενη από τους Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαδόπουλο, Μαρία Λεκάκου και Γιάννη Δαμουλή συναντήθηκαν με την βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.
Έγινε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις ραγδαίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας και τονίστηκε από όλους η ανάγκη οικοδόμησης των ευρύτερων δυνατών πολιτικών και κοινωνικών συμμαχιών, οι οποίες θα αντιπαλέψουν τις πολιτικές άγριας λιτότητας που προωθούνται με το 3ο μνημόνιο.
Όπως συνομολόγησαν οι εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο και η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, κοινό στόχο αποτελεί η αταλάντευτη συνέχιση της συνεπούς αντιμνημονιακής στάσης τους, με προοπτική την αναγκαία ενδυνάμωση του μετωπικού αντιμνημονιακού αγώνα σε κινηματικό, πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
http://www.kinimadenplirono.gr/synanthsh-kinhmadenplirono-eniaio-metopo-raxhl-makrh/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση