GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητρόπουλος: Καλύτερα να πάμε σε δάνειο-γέφυρα, θα έχουμε πιο ήπια μέτρα

Πρόγραμμα- γέφυρα με ήπιο πακέτο μέτρων αντί για μια συνολική συμφωνία ζητεί από τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Μητρόπουλος, διαφοροποιούμεν...

Μητρόπουλος: Καλύτερα να πάμε σε δάνειο-γέφυρα, θα έχουμε πιο ήπια μέτρα
Πρόγραμμα- γέφυρα με ήπιο πακέτο μέτρων αντί για μια συνολική συμφωνία ζητεί από τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Μητρόπουλος, διαφοροποιούμενος στο θέμα της συμφωνίας.  «Τη σφοδρότητα των μέτρων δεν έχουν καταλάβει ούτε οι βουλευτές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega, κάνοντας λόγο για «το πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα μέχρι τώρα».
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε δε λόγο για «επανεμπλοκή του ΔΝΤ με ευθύνη και της κυβέρνησης.» «Η ελληνική κυβέρνηση μετά τη 12η Ιουλίου δεν έχει πρωτοβουλία των κινήσεων» πρόσθεσε.
Ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι οι δανειστές ζητούν ρήτρα ιδιοκτησίας των μέτρων «κάτι που σημαίνει ότι θα αποδεχθούμε και τα προηγούμενα μνημόνια.»
Διευκρίνισε πάντως ότι «η μέχρι τώρα στάση του είναι ανοχή για να μη γίνει χειρότερο κακό στην πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση