GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτιάχνει δικό της κόμμα η Ζωή...

Έτοιμη να ανακοινώσει τον δικό της πολιτικό φορέα φέρεται να είναι, σύμφωνα με στενούς της συνεργάτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς απομέν...

Φτιάχνει δικό της κόμμα η Ζωή
Έτοιμη να ανακοινώσει τον δικό της πολιτικό φορέα φέρεται να είναι, σύμφωνα με στενούς της συνεργάτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς απομένει να οριστικοποιηθούν μερικές λεπτομέρειες στις διεργασίες για τη δημιουργία του νέου σχήματος που θα ηγηθεί.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Εφημερίδα των Συντακτών» η Πρόεδρος της Βουλής θα ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος αμέσως μετά τη θυροκόλληση στη Βουλή του αναμενόμενου προεδρικού διατάγματος διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης πρόωρων εκλογών, δηλαδή πιθανότατα αύριο (27/08) ή μεθαύριο (28/08).
Η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, να έχει ήδη αποφασίσει την τακτική που θα ακολουθήσει στον δρόμο προς τις εκλογές, αλλά και τη μορφή που θα λάβουν οι εκλογικές συνεργασίες που θα συνάψει.
Όπως είναι αναμενόμενο και έχει διαφανεί από τις μέχρι στιγμής επιλογές της η Πρόεδρος της Βουλής θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των στελεχών που τον περιτριγυρίζουν, ενώ ήδη έχει «στείλει» πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους διατηρεί στενές σχέσεις στη νεοσύστατη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Λαϊκής Ενότητας.
Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου στην ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς τον Μανώλη Γλέζο επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «οι δρόμοι της ελπίδας τους οποίους έχουμε βαδίσει αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι ούτε αδιέξοδα στη δημοκρατία και όσο ο λαός είναι ενεργός και όσο υπάρχουν εκπρόσωποί του αποφασισμένοι να μην τον προδώσουν» μπορεί να εκληφθεί ως κάλεσμα για τη συμπόρευση στο νέο σχήμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση