GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζωή υποδέχτηκε τον Λαφαζάνη στη Βουλή κι εκείνος την καλεί... σπίτι του

Στις 10.30 έγινε το ραντεβού της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάν...

Η Ζωή υποδέχεται Λαφαζάνη στη Βουλή κι εκείνος την καλεί... σπίτι του
Στις 10.30 έγινε το ραντεβού της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαζαφάνης, προσερχόμενος στη Βουλή ανέφερε ότι σήμερα δεν θα γίνει καμία συζήτηση που να αφορά την ένταξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου στους κόλπους του νέου κόμματος, σημειώνοντας ότι προσήλθε για θεσμικούς λόγους και για να ενημερώσει την Πρόεδρο για τις κινήσεις του νέου κόμματος.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος προτίθεται να εξαντλήσει τη διερευνητική εντολή, την οποία θα λάβει την Κυριακή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όλες οι ενδείξεις πάντως συντείνουν στο ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου βρίσκεται στο κατώφλι του νέου πολιτικού σχηματισμού, εν μέσω κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων και αναμένεται ουσιαστικά ο κύριος Λαφαζάνης να την καλέσει να ενταχθεί στον νέο του πολιτικό... οίκο.
Το ραντεβού πραγματοποιείται στο γραφείο της προέδρου της Βουλής, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λαϊκή Ενότητα.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βουλή και ερωτηθείς σχετικά με το αν έχει συζητήσει για ένταξη στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κ. Λαφαζάνης απάντησε ότι έχει συζητήσει με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, με όσους έχουν διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική πολιτική. «Οι συζητήσεις συνεχίζονται και ελπίζω ότι θα είναι γόνιμες και καρποφόρες», περιορίστηκε να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση