GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τη νιόπαντρη Τζένιφερ Άνιστον να φορά τη βέρα της

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον μυστικό γάμο της και το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στα νησιά Μπόρα Μ...

Δείτε τη νιόπαντρη Τζένιφερ Άνιστον να φορά τη βέρα της Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον μυστικό γάμο της και το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στα νησιά Μπόρα Μπόρα, που ακολούθησε.
Μαυρισμένη και ανανεωμένη, η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «She's Funny That». Τα βλέμματα όλων, όπως είναι φυσικό, έκλεψε η χρυσή βέρα που φορούσε στο δεξί της χέρι.
Πρόκειται για ένα διπλό χρυσό δαχτυλίδι, διακοσμημένο με διαμάντια. Η βέρα του συζύγου της, Τζάστιν Θερό, είναι πιο κοντά στο στιλ του. Μοιάζει περισσότερο με ένα ανδρικό δαχτυλίδι και για τον λόγο αυτό, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν τελικά αυτή είναι η βέρα του.
Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη γαμήλια τελετή, η σταρ αρκέστηκε να απαντήσει πως «Είχαμε την πολυτέλεια να απολαύσουμε μια υπέροχη ιδιωτική στιγμή και έτσι θα μείνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση