GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΛ: Υποκριτικό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να μας επιρρίπτουν τις ευθύνες

“Το πρόβλημα του ολοένα διογκούμενου κύματος προσφύγων και παράνομων μεταναστών είναι πολυσύνθετο και με πολλές παραμέτρους και δεν π...

ΑΝΕΛ: Υποκριτικό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να μας επιρρίπτουν τις ευθύνες
“Το πρόβλημα του ολοένα διογκούμενου κύματος προσφύγων και παράνομων μεταναστών είναι πολυσύνθετο και με πολλές παραμέτρους και δεν προσφέρεται για φτηνούς εντυπωσιασμούς της στιγμής, με δήθεν αιφνίδιες επισκέψεις στα νησιά συνοδεία τηλεοπτικής κάμερας και αντιπολιτευτικές κορόνες για λόγους κομματικού ανταγωνισμού”, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, προτρέποντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην αναθεματίζουν τη σημερινή κυβέρνηση εκτοξεύοντας “καταγγελίες” με περίσσευμα υποκρισίας και λαϊκισμού.
“Είναι υποκριτικό, με αφορμή την πρωτοφανή έξαρση του μεταναστευτικού και προσφυγικού κύματος, το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που διαχειρίστηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με απίστευτη αβελτηρία, επιπολαιότητα και έλλειψη προνοητικότητας αυτό το πρόβλημα, να επιρρίπτουν με την ίδια αβασάνιστη ευκολία όλες τις ευθύνες στην μόλις έξι μηνών κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, υποστηρίζει η κ. Χρυσοβελώνη.

Όπως σημειώνει, “κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει ότι, πέρα από τις όποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που αφορούν στη συγκρότηση της αρμόδιας Αρχής, η λειτουργία της οποίας σχετίζεται με τη δημιουργία υποδομών καθώς και με την έγκαιρη απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, η διαχείριση του προβλήματος των αυξημένων μεταναστευτικών πιέσεων δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά συναρτάται επίσης με την αρνητική στάση της γείτονος, καθώς και με τη βούληση της Ευρώπης να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην παριστάνει στην πράξη τον Πόντιο Πιλάτο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση