GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικεφαλής προεκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουΐκ

Με απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ο Τέρενς Κουίκ ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας του προε...

Επικεφαλής προεκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουΐκ
Με απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ο Τέρενς Κουίκ ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής Επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα των ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κουίκ ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο για την θέση ευθύνης που του εμπιστεύθηκε, όπως επίσης και τα μέλη της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ. που ομόφωνα επικρότησαν.
«Είμαι πεπεισμένος, ότι με τη βοήθεια όλων των στελεχών του Κινήματος στους επιμέρους τομείς, που απαρτίζουν την επικοινωνία ενός προεκλογικού αγώνα, θα πράξουμε το μέγιστο δυνατό για τη επιτυχή προβολή των θέσεων των ΑΝΕΛ στις πιο σημαντικές εκλογές από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» ανέφερε ο κ. Κουίκ, για να καταλήξει: «Βεβαίως σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει και η αντικειμενική - ισόνομη μεταχείρισή μας από τα μμε, έντυπα, ηλεκτρονικά, διαδικτυακά, τόσο σε χρόνο, όσο και σε χώρο. Τα ευχαριστώ προκαταβολικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση