GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΥΤΕ ΨΙΛΟΣ στον ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ!‏

Από τον  Λεωνίδα Ορφανουδάκη.  Ακεραία  την ευθύνη για ότι συμβαίνει σήμερα αλλά και για ότι πολύ τραγικότερο περιμένω  να συμβεί αύρι...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη. 

Ακεραία  την ευθύνη για ότι συμβαίνει σήμερα αλλά και για ότι πολύ τραγικότερο περιμένω  να συμβεί αύριο  στην χώρα  μας , την έχουν όλα τα τα κόμματα και όλοι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 50 χρόνια . Επιπλέον  και ιδιαίτερα ευθύνονται όσοι για προφανείς λόγους, όταν υπήρχε ακόμα καιρός , προ πενταετίας να αντισταθούν , δεν αντιτάχθηκαν και αντ΄  αυτού ενέταξαν την χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια .
Το 2015 όλα είχαν πλέον κριθεί και χαθείθ , και η μόνη ευθύνη της νέας Κυβέρνησης είναι ότι είχε πιστέψει πως θα μπορούσε επικαλούμενη την λογική και το δίκαιο , να πείσει το Διευθυντήριο της Δημοκρατικής όπως την νόμιζε Ευρώπης για τα δίκαια της χώρας μας !
Δεν κατηγορώ όμως για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ !  Όλοι όσοι είπαμε το μεγάλο “ Ο Χ Ι “ στο Δημοψήφισμά το ίδιο πιστεύαμε . Πολλοί από εμάς μάλιστα θα θέλαμε να αντισταθεί και να το πάει η Κυβέρνηση μας μέχρι την χρεοκοπία και την δραχμή ! 
Έβλεπά όμως από την άλλη , την παγωμένη έκφραση του  κυρίου Σόιμπλε και μου θύμιζε την έκφραση ενός  Γερμανού δεκανέα που τον θυμάμαι κατά την κατοχή έτοιμο να εκτελέσει στην πλατεία του χωριού , μπροστά μας έναν όμηρο  για παραδειγματισμό !  Ανατρίχιαζα καθώς στην θέση του εκτελεστή έβλεπα τον Σόιμπλε και στην θέση του ομήρου όλο τον Ελληνικό λαό !
Αυτοί δεν θα διστάσουν να χύσουν αίμα κι εδώ , όπως κάνουν παντού γύρω μας σκεφτόμουν , και ομολογώ πως για το να χυθεί αίμα  δεν είμαι έτοιμος  και ελπίζω πως με την Εθνική πείρα μας , κανένας Έλληνας  δεν θα το ήθελε !
Δεν θα ρίξω κι εγώ το ανάθεμα στον ΣΥΡΙΖΑ , όχι ακόμα !! 
Δεν θα κάνω το χατίρι της ντόπιας και της ξένης ολιγαρχίας  που θέλουν να επαναφέρουν τους παλιούς πολιτικούς ή να μας οδηγήσουν να κάνουμε φασιστικές επιλογές .
Και αυτό γιατί υποψιάζομαι ότι ο εκφασισμός της Ευρώπης δεν είναι φόβος αλλά είναι όραμα και το ζητούμενο του Διευθυντηρίου της ! Αυτονόητο θεωρώ το ότι οι ολιγάρχες της που την κυβερνούν δεν επιθυμούν τον εκδημοκρατισμό της ! 
ΟΥΤΕ  ΨΥΛΛΟΣ  στον ΚΟΡΦΟ μας και στης Κυβέρνησης μας ! Όμως  θέλω να το παλέψουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ  και να  τους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ για  όσο θα παραμένουν εμφανώς διαφορετικοί από τους προηγούμενους και όσο θα κάνουν εκείνα τα πράγματα που νομίζουμε ότι πρέπει και μπορούν να τα κάνουν !
ΓΙΑΤΙ , ΟΧΙ  , ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ούτε και οι πολιτικοί μας είναι ΟΛΟΙ ίδιοι , όπως πρόσφατα προσπαθούν να μας πείσουν  Τα Μ.Μ.Ε. ή Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση