GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Εκλογές ακόμα και με ψήφο εμπιστοσύνης

Την ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες, ακόμα και στην περίπτωση που η κυβέρνηση εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης υπογράμμισε ο υπο...

Κουρουμπλής: Εκλογές ακόμα και με ψήφο εμπιστοσύνης

Την ανάγκη για άμεση προσφυγή στις κάλπες, ακόμα και στην περίπτωση που η κυβέρνηση εξασφαλίσει την ψήφο εμπιστοσύνης υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα fm.

«Ακόμη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, οι εκλογές είναι η μοναδική λύση που θα πρέπει να προκριθεί για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

«Είναι αναγκαίο να υπάρξουν διαδικασίες, μετά από τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, άρα η ψήφος εμπιστοσύνης κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή η διαδικασία πρέπει σε κάθε περίπτωση να οδηγήσει στην ανανέωση της εντολής που έχει η κυβέρνηση από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση