GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γκόικο Τσίμιροτ! Σύμφωνα με τα μεγάλα Μέσα της Βοσνίας, η διοίκηση της Σαράγεβο είπε το «ναι» στην πρόταση το...

Κλείνει Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ
Προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γκόικο Τσίμιροτ! Σύμφωνα με τα μεγάλα Μέσα της Βοσνίας, η διοίκηση της Σαράγεβο είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του.

Εδώ και μέρες ο Δικέφαλος του βορρά κυνηγούσε την υπόθεση του 22χρονου αμυντικού χαφ και τελικά φαίνεται πως τον κάνει δικό του. Μάλιστα, λέγεται πως το Σάββατο θα 'ναι στην Ελλάδα μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αμπντουλά Ιμπράκοβιτς για να κλείσει οριστικά το deal.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν το προηγούμενο διάστημα, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει περίπου το 1,3 εκατ. ευρώ και ουσιαστικά ο Τσίμιροτ θα αποτελέσει το ένατο απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση