GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτωμένοι με κοσμήματα και μετρητά αναζητούνται οι δράστες της Υδρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ζευγαριού Γεωργια...

Φορτωμένοι με κοσμήματα και μετρητά αναζητούνται οι δράστες της Υδρας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ζευγαριού Γεωργιανών, που εμπλέκεται στην υπόθεση της ληστείας σε κατοικία στην Ύδρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 16 Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 67χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας.
Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στην ευρύτερη περιοχή της Βάρκιζας. Ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, τόνισε ότι έχει στενέψει πολύ ο κλοιός γύρω από το ζευγάρι των Γεωργιανών που πρόλαβε να διαφύγει με θαλάσσιο ταξί αμέσως μετά τη ληστεία μετά φόνου και εκτιμά ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.
Όπως πιστεύει η Αστυνομία, το ζευγάρι αυτό έχει μαζί του τα χρήματα της ληστείας, αλλά και τα κοσμήματα που πήρε η συμμορία των Γεωργιανών από την οικία του 67χρονου.
Οι επτά Γεωργιανοί που έχουν ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στην εισαγγελία Πειραιά, είναι ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, κατά συρροή και κατά συναυτουργία.Η υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας. Σύμφωνα με την έρευνα, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής οι δράστες εισήλθαν στην οικία του ζεύγους, και με τη χρήση βίας, τους ακινητοποίησαν, τους δέσμευσαν και τους φίμωσαν. Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, πριν αποχωρήσουν από την οικία, εξανάγκασαν την 58χρονη να πιεί υγρό άγνωστης χημικής σύστασης, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ζάλη και να απελευθερωθεί λίγες ώρες αργότερα. Ο θάνατος του 67χρονου δε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, προήλθε από ασφυξία. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι πέντε εκ των συλληφθέντων, αμέσως μετά από τη ληστεία, έφυγαν με μισθωμένο ταχύπλοο σκάφος, με προορισμό την Αίγινα, ενώ τα δύο άτομα που αναζητούνται, αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο για την Βάρκιζα, παραλαμβάνοντας τα χρήματα και τα κλοπιμαία. Οι υπόλοιποι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ύδρας, κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση