GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομισιόν: Οι θεσμοί δουλεύουν μέρα-νύχτα για την επίτευξη συμφωνίας

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ που βρίσκονται στην Αθήνα «δουλεύουν μέρα-νύχτα» για την επίτευξη συμφωνίας με τις ελληνικές...

Κομισιόν: Οι θεσμοί δουλεύουν μέρα-νύχτα για την επίτευξη συμφωνίας

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ που βρίσκονται στην Αθήνα «δουλεύουν μέρα-νύχτα» για την επίτευξη συμφωνίας με τις ελληνικές αρχές, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ερωτηθείσα σχετικά, η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Νατάσα Μπερτό, σημείωσε ότι οι συνεδριάσεις ήταν συνεχείς κατά το Σαββατοκύριακο και ότι είναι επικεντρωμένες στην κατάρτιση ενός καταλόγου προαπαιτούμενων, σε σχέση με το νέο πρόγραμμα, ενεργειών στις οποίες θα πρέπει να προβεί η ελληνική πλευρά και στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι κοινοβουλευτικές αποφάσεις.

Ως προς το ποτέ θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις η εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θεωρεί πραγματοποιήσιμη την περάτωση των διαβουλεύσεων εντός του τρέχοντος μηνός.

«Μια συμφωνία είναι εφικτή. Μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί τον Αύγουστο, κατά προτίμηση πριν τις 20 Αυγούστου», ανέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση