GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη. Δεν ξέρω τι λένε εκείνοι που βλέπουν τα όσα γίνονται με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και μιλούν για «φουκαράδες πρόσ...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.

Δεν ξέρω τι λένε εκείνοι που βλέπουν τα όσα γίνονται με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, και μιλούν για «φουκαράδες πρόσφυγες», Αδέλφια εγώ θα πω τούτο, και ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν (άλλωστε η στάμπα του ρατσιστή μου μπήκε εδώ και καιρό). ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ «ΓΕΙΤΟΝΕΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Και ας έρθει ο όποιος «προοδευτικός» να μου το παίξει «ευαίσθητος» και να ισχυριστεί πως δεν είναι έτσι.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αποβιβάζονται τόσο στα νησιά όσο και στην υπόλοιπη χώρα ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ με κάθε καρυδιάς καρύδι, μιλάμε για αριθμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελεγχθεί πλέον, και εκεί που βγαίνουν, αφήνουν πίσω τους ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. Βέβαια, είπαμε, οι «ευαίσθητοι», που είναι ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ από όλα αυτά, χύνουν ποτάμι τα δάκρυα για τους «φουκαράδες», που μόνο φουκαράδες δεν είναι οι περισσότεροι, η δε κυβέρνηση φροντίζει να τους στεγάσει σε κοντεινερ με όλες τις ανέσεις, κλιματισμό, μέχρι και ασύρματο ιντερνετ τη στιγμή που για τους ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ,

Και οι «πρόσφυγες», δημιουργούν τα μύρια όσα προβλήματα εκεί που βρίσκονται, είτε είναι στην Κω, είτε στη Μυτιλήνη, είτε στη Ρόδο, είτε στην Αθήνα….

Παράδειγμα; Διαβάστε το παρακάτω….

«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ .....Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ-ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ-Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Η κυρά Τασία τσιμουδιά
Μεγάλο αριθμό κατασχεμένων αυτοκινήτων και σκαφών έκαψαν χθες το βράδυ στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.
Τα κατασχεμένα αυτοκίνητα και σκάφη βρίσκονται κοντά στο χώρο όπου κρατούνται οι λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα λαθρομεταναστών, θέλοντας να δείξει τη δυσφορία της για τις συνθήκες υγιεινής και κράτησης, πυρπόλησε τα αυτοκίνητα και τα σκάφη τα οποία κάηκαν ολοσχερώς»

ΠΗΓΗ: beteranizhta.blogspot.gr

Βέβαια, αυτά, ΔΕΝ τα δείχνουν τα κανάλια, ΔΕΝ τα σχολιάζουν στα «παράθυρα», αυτά, και άλλα πολλά, όπως κλοπές, βιασμούς, καταστροφές, συρράξεις , ΔΕΝ δείχνουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των κατοίκων των νησιών που βλέπουν τις ζωες τους και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν.

ΔΕΝ δείχνουν και ΔΕΝ σχολιάζουν τους οπλισμένους με μαχαίρια αλλοδαπούς όπως και τους «φτωχούς» γενικότερα που έχουν δώσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ δολάρια και ευρώ για να έρθουν στη χώρα, που μόλις πάτησαν το πόδι τους σε Ελληνική γη έβγαζαν φωτογραφίες με τα πανάκριβα κινητά τους, ΔΕ δείχνουν πάρα πολλά γιατί φοβούνται την αντίδραση του κόσμου. Δείχνουν ΜΟΝΟ ότι συμφέρει στην κυβέρνηση, τη μικρή πραγματικά μερίδα προσφύγων με τα παιδιά τους που ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχουν με τους άλλους, τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που ηρθαν και θα μείνουν στη χώρα. Και οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ, οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, είναι πάρα πολλοί και δεν ελέγχονται. ΔΕΝ ελέγχονται όταν ΚΛΕΒΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, γιατί βλέπετε, εμείς γι αυτούς, είμαστε οι ΑΠΙΣΤΟΙ. Αδέλφια, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, και όπως βλέπουμε κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη. Πριν καιρό διάβαζα πως γίνεται «εισβολή» στη χώρα μας, και αναρωτιόμουν τι λένε, και τώρα, βλέπω πως ΝΑΙ γίνεται εισβολή, τα σύνορα μα; Παραβιαζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, και η κυβέρνηση, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σφυρίζουν αδιάφορα.

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση