GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχω θεσμική υποχρέωση να ενημερώσω την πρόεδρο της βουλής κατά τον κανονισμό και το Σύνταγμα για την ίδρυση μια νέας ΚΟ στην προοπτική...

Λαφαζάνης: Οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχω θεσμική υποχρέωση να ενημερώσω την πρόεδρο της βουλής κατά τον κανονισμό και το Σύνταγμα για την ίδρυση μια νέας ΚΟ στην προοπτική της άμεσης ίδρυσης ενός μετώπου αντιμνημονιακού για να βγει η χώρα από την κρίση. Αυτό θα είναι το αντικείμενο της συνάντησής μας" δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λίγο πριν απο την έναρξη της συνάντησής του με την πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας δεν θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά θα την ενημερώσει για το νέο κόμμα και τις προοπτικές του. 

"Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση. Το να τηρούμε τις θεσμικές διαδικασίες και τις προβλέψεις του Συντάγματος είναι πολύ σημαντικό διότι όπως βλέπετε και οι κυβερνήσεις αλλά και οι μνημονιακές δυνάμεις συνολικότερα έχουν κάνει κουρελόχαρτο κανονισμό της βουλής και Σύνταγμα και βεβαίως για να πάνε από το κακό στο χειρότερο την πορεία της χώρας" τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, διευκρινίζοντας ότι θα εξαντλήσει την διερευνητική εντολή που αναμένεται να λάβει.

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση