GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Χώρισα Βαρουφάκη και Ντάισελμπλουμ που είχαν έρθει στα χέρια!

Στο... επικίνδυνο επεισόδιο μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμ...


Στο... επικίνδυνο επεισόδιο μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη και του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στις 16 Φεβρουαρίου επανέρχεται ο δημοσιογράφος της γαλλικής Liberation, Ζαν Κατρεμέρ.
Ο ανταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας, λίγο καιρό μετά τις σχετικές διαψεύσεις για το περιστατικό από τον Ντάισελμπλουμ στους Financial Times,  επικαλείται τα λεγόμενα του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί προς επίρρωση του αρχικού ρεπορτάζ του.
Έτσι, ο Κατρεμέρ σε ερώτηση που απηύθυνε στον Πιερ Μοσκοβισί για το περιστατικό που σηματοδοτεί χαρακτηριστικά τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Ευρώπη, έλαβε απάντηση που επιβεβαίωσε πλήρως το αρχικό ρεπορτάζ του για το θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο υπουργών οικονομικών.
«Έλαβε χώρα στη συνάντηση της 16ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ντάισελμπλουμ, τον Βαρουφάκη κι εμένα. Ο Βαρουφάκης αντέδρασε στην παρουσίαση από τον Ντάισελμπλουμ ενός εγγράφου. Μπήκαμε στη συνάντηση και υπήρξε μια στιγμή φυσικής αντιπαράθεσης, με τους δύο να έρχονται σχεδόν στα χέρια. Βαρουφάκης και Ντάισελμπλουμ αλληλοκατηγορούνταν για ψέματα. Κατάφερα να τους χωρίσω. Ωστόσο, δεν κατάφερα να τους φέρω κοντά ξανά. Δεν μίλησαν πραγματικά ο ένας στον άλλο μετά από αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πιερ Μοσκοβισί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση