GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα "χαιρετίζει την ηγεσία της Μέρκελ" για το προσφυγικό

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα εξήρε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχε με την καγκελάριο ...

Ο Ομπάμα

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα εξήρε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης που είχε με την καγκελάριο της Γερμανίας την ηγεσία που επιδεικνύει η Άγγελα Μέρκελ όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης της μετανάστευσης στην Ευρώπη, ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

Ο Ομπάμα αναφέρθηκε ειδικά στην πρόσφατη απόφαση της Μέρκελ να μειώσει το βάρος για άλλες χώρες της Ευρώπης προσφέροντας άσυλο σε Σύρους πρόσφυγες, ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η ραγδαία αύξηση των προσφύγων και των μεταναστών που προσπαθούν να γλιτώσουν από τους πολέμους και την ανέχεια στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία έχει φέρει την Ευρώπη αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη κρίση του είδους μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση