GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανομοιότυπες οι γραπτές απαντήσεις για το σύστημα διορισμών

Πανομοιότυπες είναι σχεδόν οι περισσότερες γραπτές απαντήσεις που δίνονται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας σε ερωτήσε...

Πανομοιότυπες οι γραπτές απαντήσεις για το σύστημα διορισμών
Πανομοιότυπες είναι σχεδόν οι περισσότερες γραπτές απαντήσεις που δίνονται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας σε ερωτήσεις για διορισμούς είτε επιτυχόντων ΑΣΕΠ, είτε σε διορισμούς πολυτέκνων. 
Σε πρόσφατη απάντηση σε ερώτηση για διορισμούς πολυτέκνων ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι  ο τρόπος διορισμού των εκπαιδευτικών είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και γι΄ αυτόν τον λόγο προτεραιότητα της νέας πολιτικής ηγεσίας είναι η επεξεργασία ενός συστήματος διορισμού που θα αντιστοιχεί στις προσδοκίες και στους κόπους των εκπαιδευτικών. Το ζήτημα είναι αρκετά περίπλοκο. Το Υπουργείο λαμβάνοντας υπόψιν όλους τους απαραίτητους παράγοντες επεξεργάζεται με δέουσα προσοχή το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών, το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. 
Απάντηση «Αίτημα για αποκατάσταση αδιόριστων εκπαιδευτικών της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2008» 
Απάντηση Αριστείδη Μπαλτά σε επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων αλλά και της Ανώτατης συνομοσπονδίας Πολυτέκνων. 
Απάντηση   στην ερώτηση «Ανάγκη για επαναθεσμοθέτηση του ευεργετήματος του εκτός επετηρίδας διορισμού για τους πολύτεκνους γονείς εκπαιδευτικούς με επίσης αναγκαία την δικαίωση/ διορισμό». 
Απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή κ. Κεγκέρογλου 
Σημειώνουμε ότι στην πρόσφατη συνάντηση  με την ΟΛΜΕ γνωστοποιήθηκε η πρόθεση του Υπουργείου να εφαρμόσει κοινωνική  πολιτική με τους διορισμούς. Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα λαμβάνουν μόρια για το διορισμό στο νέο σύστημα που επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας και στο οποίο θα μοριοδοτούνται η επιτυχία στον ΑΣΕΠ ( τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008 από το 55 και άνω) καθώς και  η προϋπηρεσία, όπου κάθε μήνας θα προσφέρει ένα μόριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση