GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνος Κιάμος για τον πατέρα του: "Βριζόμαστε, φωνάζουμε..."

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο περιοδικό HELLO! και στη Μικαέλα Θεοφίλου για τη συνεργασία με τον πατέρα του, που είναι και μάνατζέρ του. Ο...

Πάνος Κιάμος για τον πατέρα του: Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο περιοδικό HELLO! και στη Μικαέλα Θεοφίλου για τη συνεργασία με τον πατέρα του, που είναι και μάνατζέρ του.
Ο δικός σου πατέρας λειτουργεί και ως μάνατζερ για σένα. Δεν είναι λίγο υπερβολικό αυτό;
Φαίνεται υπερβολικό επειδή δεν είναι συνηθισμένο. Όμως δεν υπάρχει ιδιοτέλεια στη σχέση αυτή. Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις είσαι» είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν έναν καλλιτέχνη και θα νοιάζονται πραγματικά χωρίς να έχουν απώτερο σκοπό να κερδίσουν κάτι από αυτόν. Ο πατέρας μου δε θα το κάνει ποτέ αυτό, πρώτον γιατί δεν είναι το επάγγελμά του και δεύτερον γιατί είμαι το παιδί του. Αυτή η συνεργασία με έχει βοηθήσει πολύ, γιατί έχω έναν έμπειρο άνθρωπο που βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά από μένα και εφόσον οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς, στην πρώτη στραβοτιμονιά χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη στήριξη για να μην κυλήσουμε σε λάθος μονοπάτια.
Δεν τσακώνεστε;
Καθημερινά. Κάθε μέρα υπάρχει τσακωμός. Βριζόμαστε, φωνάζουμε, του κλείνω το τηλέφωνο και μετά είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Από τη μία, μας βλέπουν να είμαστε καλά μαζί και, από την άλλη, δεν υπάρχει στιγμή που να μην τσακωθούμε για οτιδήποτε, κυρίως γιατί βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Όμως βρίσκουμε τη μέση λύση. Όλο αυτό είναι εποικοδομητικό και μας έχει βγει σε καλό.
Ποια είναι τα πιο όμορφα και τα πιο σκληρά λόγια που σου έχει πει;
Ακούω συχνά από τον πατέρα μου ότι είναι υπερήφανος για μένα. Έτσι νιώθω ότι έχω εκπληρώσει έναν από τους μεγάλους στόχους κάθε παιδιού. Για τα σκληρά λόγια χρειαζόμαστε δύο τεύχη, αλλά ό,τι σκληρό έχει πει ήταν πάνω σε καβγάδες και δεν το εννοούσε. Μία κουβέντα του όμως που με άλλαξε ήταν την περίοδο που κατέβηκα στην Αθήνα και δεν πήγαινε καλά το μαγαζί. Με είδε «πεσμένο» στο καμαρίνι και μου είπε: «Μην ξαναπάρουν τα μυαλά σου αέρα. Θα μάθεις να έχεις υπομονή και επιμονή». Ήταν συνειδητοποιημένα λόγια, γιατί μου τα είπε χωρίς θυμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση