GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατινάχθηκε ζαχαροπλαστείο στα Τίρανα – Δεκάδες τραυματίες

 Τουλάχιστον είκοσι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή των Τ...

Ανατινάχθηκε ζαχαροπλαστείο στα Τίρανα – Δεκάδες τραυματίες

 Τουλάχιστον είκοσι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή των Τιράνων.

Από τους τραυματίες, τρία άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο των Τιράνων, όπως μεταδίδει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ATA.

Η σφοδρότατη έκρηξη σημειώθηκε σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Ντον Μπόσκο της αλβανικής πρωτεύουσας και κατέστρεψε πολλά καταστήματα και καφετέριες στην περιοχή, ενώ σκόρπισε πανικό και χάος ανάμεσα στους θαμώνες και του περαστικούς, που έτρεχαν αιμόφυρτοι.

Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και ανέφεραν ότι η έκρηξη προήλθε από φιάλη υγραερίου που εξερράγη στην κουζίνα του ζαχαροπλαστείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση