GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ό,τι είχε μείνει έξω από τα μνημόνια το φέρνει ο Τσίπρας

"Κάθε φορά που η κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα αίτημα κοινωνικής ή παραγωγικής ομάδας για καλύτερη συμφωνία, είναι βέβαιο ότι θ...

ΠΑΣΟΚ: Ό,τι είχε μείνει έξω από τα μνημόνια το φέρνει ο Τσίπρας

"Κάθε φορά που η κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα αίτημα κοινωνικής ή παραγωγικής ομάδας για καλύτερη συμφωνία, είναι βέβαιο ότι θα τα κάνει χειρότερα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για "αποδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα".

"Από την σημερινή παρουσία του κ. Τσίπρα στο ΥΠΑΠΕΝ ένα είναι σίγουρο: Οι μεν κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα πληρώσουν αυξημένους φόρους, οι δε μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που στην πλειοψηφία τους είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και μικρο- επαγγελματίες θα πληρώσουν πολύ αυξημένους φόρους, ενώ και οι μεν και οι δε, θα πληρώσουν τριπλάσιες εισφορές ΟΓΑ", σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, μέσα σε έξι μήνες έχει αφήσει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς χωρίς χρηματοδότηση και έχει σταματήσει τις πληρωμές των κοινοτικών ενισχύσεων, με αποτέλεσμα οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείς να βρίσκονται σε απόγνωση στην πιο κρίσιμη περίοδο. Ταυτόχρονα, για τη συμφωνία που διαπραγματεύεται, "επιφυλάσσει την χειρότερη φοροεισπρακτική λαίλαπα στους αγρότες από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία".

"Ό,τι έμεινε έξω από τα προηγούμενα μνημόνια για την προστασία του παραγωγικού πρωτογενούς τομέα, το Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα φέρνει με πρόταση και υπογραφή του κ. Τσίπρα, εξαφανίζοντας τους μικρούς και τους μεσαίους παραγωγούς. Για να κρυφτεί αυτή η 'κακή τύχη' από το Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στους αγρότες, ο πρωθυπουργός 'ανέγνωσε' το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 ύψους 6 δις ευρώ, που είναι αποτέλεσμα επίπονης και επιτυχημένης διαπραγμάτευσης υπουργών του ΠΑΣΟΚ", σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση