GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελεσίγραφο στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Μητρόπουλο

Tελεσίγραφο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν δεν σταματήσουν τη σπίλωση γύρω από το πρόσωπό του θα προβεί σε ανακοινώσεις έστειλε ο Αλέξης Μητ...

Τελεσίγραφο στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Μητρόπουλο
Tελεσίγραφο σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν δεν σταματήσουν τη σπίλωση γύρω από το πρόσωπό του θα προβεί σε ανακοινώσεις έστειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.
Ερωτηθείς εάν θα είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, είπε:  "Οι τελευταίες συζητήσεις είναι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν υπάρχει ζήτημα επί του παρόντος. Όλα τα άλλα τα ζητήματα αν δεν ανακαλέσουν, ή αν δεν αναθεωρήσουν ή δεν πάψουν να ενσπείρουν και να διασύρουν και να σπιλώνουν σύντροφό τους που βασανίστηκε, φυλακίστηκε και στάθηκε όρθιος και χρήσιμος, τότε θα πάρω θέσεις αύριο και μεθαύριο".
Ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής σημείωσε ότι δικαιωματικά στεναχωρήθηκε "διότι τη μια μέρα άκουσα ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου Αττικής ένας καλός μου φίλος ο κ. Σπίρτζης και την επομένη έγινε άρση ασυλίας επί φακέλου που είχε εξεταστεί από τη βουλή δύο χρόνια πριν".
Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι μπορεί να είναι υπερβολικός στα όσα λέει αλλά είναι σωστά πράγματα. "Πρέπει να πάμε όλοι μαζί" ανέφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε την ανάγκη για συστράτευση. "Πρέπει με 5-6 από εμάς που ξέρουν από ασφαλιστικό, εργασιακό να σώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί για αυτόν τον περήφανο λαό μας.
Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ρωτήσει τον κ. Νικολούδη ποιος ζήτησε να κινηθεί εκ νέου η υπόθεσή του: "Είπα αν κρύβεται κυβερνητικό στέλεχος διότι όλοι αναρωτηθήκαμε μια μέρα πριν κλείσει η βουλή γιατί ένα θέμα παραγεγραμμένο, καθαρά νομικό, με αποφάσεις που θα αποδείξω αύριο και βασανισμένο από την επιτροπή πόθεν έσχες, ξαναέρχεται. Άρα έρχεται για να με πλήξει.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τη Δευτέρα έχει να κάνει με τη νομική συνδρομή της πρώην προέδρου της βουλής και όχι με πολιτική συνταύτιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση