GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει τις μετεκλογικές συνεργασίες

Το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης. ...

Βούτσης: Το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει τις μετεκλογικές συνεργασίες

Το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε μετεκλογικές συνεργασίες, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης. "Είτε λοιπόν από θέση συμπολίτευσης είτε από θέση αντιπολίτευσης τις χρεώσεις που έχουμε πάρει θα τις κάνουμε" τόνισε, σε συνέντευξη του ο υπουργός Εσωτερικών.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο ραφιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο κ. Βούτσης σημείωσε: "Η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί και να ανιχνευθεί μόνο στο αποτέλεσμα των εκλογών. Εμείς έχουμε την εύλογη διάθεση, προσδοκία, φιλοδοξία, επιδίωξη να έχουμε αυτοδυναμία με βάση και τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Από εκεί και πέρα όμως το αποτέλεσμα των εκλογών θα δώσει τις τροχιοδεικτικές βολές για το τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο διακυβέρνησης. Με ή χωρίς τη συμμετοχή του Σύριζα. Εάν δεν τύχουμε μιας έγκρισης και μιας νέας εντολής από τον ελληνικό λαό, δεν είναι καθόλου μα καθόλου στην νοοτροπία μας να είμαστε γαντζωμένοι σε θέσεις διακυβέρνησης. 

"Ό,τι συμφωνήσαμε συμφωνήσαμε, ό,τι υπογράψαμε υπογράψαμε, εδώ θα είμαστε και για να στηρίξουμε τα πιο βασικά από αυτά τα αγκωνάρια μιας συμφωνίας, που ναι μεν προσδοκούμε συν τω χρόνω, με ισοδύναμα, με αντίμετρα, με τη ρύθμιση του χρέους να τη στρίψουμε σε φιλολαϊκή κατεύθυνση αλλά θα είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος. Είτε λοιπόν από θέση συμπολίτευσης είτε από θέση αντιπολίτευσης τις χρεώσεις που έχουμε πάρει θα τις κάνουμε". 

Επίσης, σε ερώτηση αν θα μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υλοποίηση του προγράμματος, απάντησε: 

"Τι εννοείτε να μετέχουμε; Όχι αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αλλά μπορούμε να στηρίξουμε ή να ψηφίζουμε συγκεκριμένα μέτρα για τα οποία έχουμε δεσμευθεί. Αλίμονο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση