GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η κομματοκρατία δεν έχει τέλος στο Υπουργείο Παιδείας"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, Καθηγητής Θεόδωρου Φορτσάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η κομ...

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, Καθηγητής Θεόδωρου Φορτσάκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η κομματοκρατία δεν έχει τέλος στο Υπουργείο Παιδείας, παρά τις πρόσφατες εξελίξεις.

Όπως πληροφορήθηκε ο ελληνικός λαός, ο Πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας υπέβαλε την παραίτησή  του.

Προφανώς, η μόνη που δεν έμαθε ακόμη το γεγονός αυτό είναι η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που επιχειρεί τη συγκεκριμένη χρονική φάση των διερευνητικών εντολών, με τρόπο πρωτοφανή για τη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας, να αντικαταστήσει τις διοικήσεις εποπτευόμενων οργανισμών, καθώς και πρόσωπα που κατέχουν επιτελικές θέσεις εντός του Υπουργείου.

Καλούμε όλους όσους λαμβάνουν μέρος άμεσα η έμμεσα σε αυτή την απέλπιδα προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για κομματικό έλεγχο της διοίκησης της εκπαίδευσης και τακτοποίηση των “ημετέρων” να απέχουν πάραυτα από κάθε συναφή ενέργεια. Διαφορετικά, πολύ σύντομα θα βρεθούν προ των ευθυνών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση