GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ινδία: Δύο τραίνα εκτροχιάστηκαν από τις πλημμύρες

Δύο ταχείες στην Ινδία έπεσαν από μια πλημμυρισμένη γέφυρα σε ποτάμι στην κεντρική Ινδία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άτομα και να τρ...

Ινδία: Δύο τραίνα εκτροχιάστηκαν από τις πλημμύρες

Δύο ταχείες στην Ινδία έπεσαν από μια πλημμυρισμένη γέφυρα σε ποτάμι στην κεντρική Ινδία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 άτομα και να τραυματιστούν 100, είπε η κυβέρνηση νωρίς σήμερα.

Δώδεκα βαγόνια του Kamayani Express που έκανε την διαδρομή από το Βαράνασι στην Βομβάη εκτροχιάστηκαν κοντά στην Χάρντα, στην κεντρική πολιτεία Μάντια Πραντές, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Έξι βαγόνια του Janata Express εκτροχιάστηκαν περίπου την ίδια ώρα, είπε το υπουργείο σιδηροδρόμων.

"Προσπαθούμε να διασώσουμε επιβάτες. Η προσπάθεια διάσωσης έχει διαστάσεις πολέμου. Ελέγχουμε όλα τα βαγόνια για εγκλωβισμένους επιβάτες", είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ανίλ Σαξένα.

Τουλάχιστον 178 άτομα έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες μέρες από τις βροχές και τις πλημμύρες που έχουν πλήξει όλη την Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση