GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους διώχνουν και τους δύο: Τέλος Καραγκούνης και Μαρκαριάν από την Εθνική!

Πολλή κουβέντα υπήρξε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά τη σχέση του Σέρχιο Μαρκαριάν με τον Γιώργο Καραγκούνη και την παραμονή ενός ...

Τους διώχνουν και τους δύο: Τέλος Καραγκούνης και Μαρκαριάν από την Εθνική!
Πολλή κουβέντα υπήρξε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά τη σχέση του Σέρχιο Μαρκαριάν με τον Γιώργο Καραγκούνη και την παραμονή ενός εκ των δύο στη «γαλανόλευκη», ύστερα από την πορεία που είχε η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2016.
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης για να μην έχει το δίλημμα ποιον από τους δύο να επιλέξει να παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποφάσισε – σύμφωνα με τη SportDay – να τους διώξει και τους δύο!
Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως χθες το απόγευμα έπεσαν οι υπογραφές και στα δύο «διαζύγια». Πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντός της ημέρα από την ΕΠΟ.
Όσον αφορά τώρα τον διάδοχο του Καραγκούνη, όλα δείχνουν πως πρόκειται για πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος και εκείνος ήταν στην ομάδα που είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση