GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη

Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στον...

Κουρουμπλής: Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη

Είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου. 

Ερωτηθείς από ποιους χώρους πρέπει να καταρτιστούν οι λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: "Ξεκίνησα μια μεγάλη προσπάθεια να συνομιλήσω με πάρα πολύ κόσμο του ευρύτερου αυτού χώρου γιατί αυτό αφορά και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά όμως και τον κόσμο του κεντροαριστερού λεγόμενου χώρου, ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή σοσιαλιστική παράταξη".

"Ρεαλιστικά σκεφτόμενοι πρέπει να δούμε το δάσος και το δάσος είναι να στηρίξουμε και να πλαισιώσουμε αυτή την προσπάθεια που σήμερα καθοδηγεί ο Αλέξης Τσίπρας και για να γίνει αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Απέναντι στη δεξιά και την κεντροδεξιά πρέπει να συγκροτήσουμε τη νέα μεγάλη δημοκρατική σοσιαλιστική και αριστερή παράταξη.  Αυτό προσπαθώ, προσπαθώ να πείσω στελέχη του ευρύτερου αυτού χώρου, να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή" πρόσθεσε. 

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό τονίζοντας: "Δεν είναι το ζήτημα ούτε ελληνικό, εγώ λέω ότι είναι και πάνω από ευρωπαϊκό. Θα πρέπει να το καταλάβουν, να συνεργαστούν και με τη Ρωσία και με την Αμερική και να βρουν τρόπους να εκτονώσουν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση