GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα βγούμε συντεταγμένα από το ευρώ εάν χρειαστεί..."

"H δική μας εναλλακτική πρόταση εάν χρειαστεί θα εφαρμοστεί. Προϋποθέτει ότι θα βγούμε οργανωμένα - συντεταγμένα από την ευρωζώνη...

Λαφαζάνης: Θα βγούμε συντεταγμένα από το ευρώ εάν χρειαστεί
"H δική μας εναλλακτική πρόταση εάν χρειαστεί θα εφαρμοστεί. Προϋποθέτει ότι θα βγούμε οργανωμένα - συντεταγμένα από την ευρωζώνη. Δεν είναι κόλαση η έξοδος όπως κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν", ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Την βιασύνη της κυβέρνησης για τη διενέργεια εκλογών κατέκρινε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πρωτοβουλία των εκλογών-εξπρές "αυγουστιάτικα".
"Η κυβέρνηση δεν βιάζεται για καλό σκοπό. Το Μαξίμου πιέζει για εκλογές κυρίως γιατί θέλει να αποφύγει να αισθανθεί ο λαός τις συνέπειες του νέου μνημονίου. Πιστεύουν ότι θα ξεγελάσουν τον λαό, θα κρύψουν τα επώδυνα μέτρα και θα υφαρπάξουν την ψήφο του πολίτη - παλιά δικομματική τακτική που υιοθέτησε και ο Τσίπρας" είπε ο κος Λαφαζάνης.
Επίσης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θέλησε να αιφνιδιάσει το κόμμα του. "Ο κύριος ίσως λόγος είναι ότι, επισπεύδοντας τις εκλογές θα αιφνιδιάσει την Αριστερή Πλατφόρμα και θα εξουθενώσει την τελευταία αντιμνημονική φωνή που διαθέτει εναλλακτική, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση" δήλωσε χαρακτηριστικά. "Δεν μας αιφνιδιάζουν, δεν θα μας βρουν ανέτοιμους, πηγαίνουμε προς τις εκλογές αποφασισμένοι και θα εξελιχτούμε σε μία μεγάλη δύναμη για τις μετεκλογικές εξελίξεις", σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης.  
Επανέλαβε τη δέσμευση της Λαϊκής Ενότητας για ακύρωση των μνημονίων και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και τόνισε ότι " το  ΟΧΙ του δημοψηφίσματος δεν θα μείνει ορφανό σε αυτές τις εκλογές". 
"Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;Η κυρία Μέρκελ; Ο κ. Γιούνκερ;Ο κ. Σόιμπλε;Εμείς δεν θα πέσουμε θύμα των εκβιαστών" είπε χαρακτηριστικά. 
Ο κος Λαφαζάνης τόνισε ότι η Λαϊκή Ενότητα αποτελείται από 25 βουλευτές που προτίμησαν να μείνουν πιστοί στις προεκλογικές, αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. "H κυβέρνηση δεν ανετράπη, παραιτήθηκε. Φοβήθηκε να πάει στη Βουλή και να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να δούμε πώς μετριέται" δήλωσε χαρακτηριστικά. 



1 σχόλιο

  1. ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ?ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ Η ΣΤΙΣ ΦΑΒΕΛΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση