GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε μειώσεις συντάξεων στους ενστόλους

Χάος έχουν προκαλέσει οι δύο ογκώδεις τροπολογίες που κατέθεσε η κυβέρνηση στο παρά πέντε, λίγο πριν την προβλεπόμενη λήξη της κοινής σ...

Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε μειώσεις συντάξεων στους ενστόλους

Χάος έχουν προκαλέσει οι δύο ογκώδεις τροπολογίες που κατέθεσε η κυβέρνηση στο παρά πέντε, λίγο πριν την προβλεπόμενη λήξη της κοινής συνεδρίασης των επιτροπών στη Βουλή.

Αντιδράσεις υπήρξαν από όλα τα κόμματα, όμως το μεγαλύτερο ίσως ενδιαφέρον συγκεντρώνει η τοποθέτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος με μήνυμα στο Twitter ανέφερε: “Τροπολογία που αναφέρεται σε μείωση συντάξεων στελεχών των ΕΔ ούτε φέρει την υπογραφή μου, ούτε ψηφίζεται από ΑΝ.ΕΛ.”.




Σύμφωνα και με τα όσα έχουν πει στη συνεδρίαση οι βουλευτές, η μία τροπολογία αφορά στο νόμο Κατσέλη και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ενώ η άλλη προβλέπει τη μείωση της κατώτατης σύνταξης από τα 486 ευρώ που είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση