GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλικές γεύσεις

Απαρνηθείτε για μια ημέρα τις τοπικές λιχουδιές και συνταγές της Κρήτης και αφιερώστε το γεύμα σας στις δημιουργίες της γείτονος χώρα...

Ιταλικές γεύσεις στην υπέροχη αυλή του Tartufo
Απαρνηθείτε για μια ημέρα τις τοπικές λιχουδιές και συνταγές της Κρήτης και αφιερώστε το γεύμα σας στις δημιουργίες της γείτονος χώρας. Το Tartufo, λίγα βήματα μόλις από την Πλατεία Ελευθερίας (Δικαστήρια), στο κέντρο της σύγχρονης πόλης των Χανίων, είναι έτοιμο να σας μυήσει στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας με τον πιο γευστικό τρόπο.
Ειδικά τώρα που ο καιρός το επιτρέπει, η πανέμορφη αυλή του αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό δείπνο, με προτάσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ο κατάλογός του είναι εμπλουτισμένος με διάφορες εκδοχές από italian style πίτσα με την αυθεντική, λεπτή και τραγανή ζύμη ψημένη στον ξυλόφουρνο, καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά παραγωγής στην κουζίνα του εστιατορίου.

Από το μενού, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν γλυκές... αμαρτίες, όπως οι γλυκές πίτσες με σοκολάτα, κρέμα ferrero ή πατισερί, φρέσκα φρούτα κ.α.
Σημειώστε ότι το Tartufo είναι το πρώτο εστιατόριο στην πόλη των Χανίων όπου λειτούργησε για πρώτη φορά ξυλόφουρνος, ενώ πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο, καθώς λειτουργεί από το 1981.
Tip: Highlight η πανέμορφη εξωτερική αυλή.
Info:
Καθημερινά: 12.00-00.30 (χειμώνας), 18.00-00.30 (καλοκαίρι)
Τιμές: Από 6-12 ευρώ/άτομο
Ηρώων Πολυτεχνείου 16, Χανιά
Τηλ. 28210 57385
info@tartufo.com.gr
www.facebook.com/pages/Tartufo-Ristorante-Italiano/191544095163?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση