GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολλοί αναπληρωτές συμπληρώνουν το "κουτάκι"

To κουτάκι, όπως πληροφορούμαστε, συμπληρώνουν πολλοί αναπληρωτές προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες εργασίας τους ενώ ρόλο σε α...

Πολλοί αναπληρωτές συμπληρώνουν το
To κουτάκι, όπως πληροφορούμαστε, συμπληρώνουν πολλοί αναπληρωτές προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες εργασίας τους ενώ ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει και το άνοιγμα των πινάκων .  Όπως έχουμε γράψει το «κουτάκι» τίθεται σε λειτουργία αν σε καμιά από τις περιοχές που έχει συμπληρώσει ο προσληφθείς αναπληρωτής δεν υπάρχει κενό.  Με βάση τους κόμβους γειτνίασης αναζητείται ποιο κενό από τα υπάρχοντα είναι πλησιέστερο στην 1η του επιλογή.

Οι εκπαιδευτικοί που μπορούν να είναι υποψήφιοι για μια μόνο βαθμίδα δηλώνουν έως 30 περιοχές ενώ όσοι μπορούν να εργαστούν και σε Αθμια και σε Βθμια δηλώνουν 60 περιοχές συνολικά (30 Αθμια και 30 Βθμια). Σύμφωνα με πληροφορίες μας για την επόμενη χρονιά θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε  να δοθεί η δυνατότητα στους αναπληρωτές να δηλώνουν ατομικά  όλες τις περιοχές  με τη σειρά που επιθυμούν και ακολούθως να πηγαίνουν σε μια Διεύθυνση Εκπαίδευσης και να επικυρώνουν την αίτησή  τους. Δε ξέρουμε αν οι προσπάθειες θα ευοδωθούν αλλά κινούνται  σε θετική κατεύθυνση.

Ο λόγος που υπάρχει η επιλογή της επιθυμίας πρόσληψης και σε λοιπές περιοχές είναι για να κερδίζεται χρόνος στην καταχώριση των αιτήσεων στις Διευθύνσεις καθώς αν κάποιος δήλωνε μειωμένο και πλήρες όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  θα υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στην καταχώρισή τους.

Σημειώνουμε ότι αύριο λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01.

Για τους εκπαιδευτικούς των κλάδων  ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.13, ΠΕ17.14 και ΤΕ16, η αντίστοιχη καταληκτική ημερομηνία είναι η 17η Αυγούστου.

Καλόγηρος Βασίλειος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση