GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ισλαμική Κοινότητα καταδικάζει την απαγωγή του Κροάτη

Η Ισλαμική Κοινότητα στην Κροατία καταδίκασε την απαγωγή του Κροάτη Τόμισλαβ Σάλοπεκ στην Αίγυπτο, από παρακλάδι της οργάνωσης Ισλαμικ...

Η Ισλαμική Κοινότητα καταδικάζει την απαγωγή του Κροάτη
Η Ισλαμική Κοινότητα στην Κροατία καταδίκασε την απαγωγή του Κροάτη Τόμισλαβ Σάλοπεκ στην Αίγυπτο, από παρακλάδι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, τονίζοντας ότι ενέργειες, όπως αυτή, δεν έχουν καμία σχέση με τη διδασκαλία του Κορανίου.
"Οι διαβολικές αυτές πράξεις δεν έχουν καμία σχέση με την ευγενή διδασκαλία του Ισλάμ, αλλά είναι ειρωνεία και εκβιασμός από τη μεριά των απαγωγέων, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Η αγιότητα του Κορανίου είναι ορατή και είναι δώρο Θεού και έτσι προστατεύεται, ενώ κανένας δεν έχει δικαίωμα να την καταστρέφει" τονίζεται σε ανακοίνωση της Ισλαμικής Κοινότητας στην Κροατία.
Ο επικεφαλής της Ισλαμικής Κοινότητας, Αζίζ Χασάνοβιτς απηύθυνε μήνυμα στους φορείς εξουσίας της Αιγύπτου, να βοηθήσουν για τη σωτηρία του Σάλοπεκ.
Οι απαγωγείς του Σάλοπεκ απειλούν να τον εκτελέσουν, αν δεν αφεθούν ελεύθερες μουσουλμάνες που κρατούνται στις αιγυπτιακές φυλακές.
Ο Σάλοπεκ εργάζεται για γαλλική εταιρεία και βρισκόταν στην Αίγυπτο σε επαγγελματικό ταξίδι, όταν απήχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση