GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Έφυγε την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ο πρώην Βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο πρώην βουλευτής νοσηλευότα...

Πέθανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Έφυγε την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, ο πρώην Βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου.
Ο πρώην βουλευτής νοσηλευόταν από τις αρχές Ιουνίου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.
Δικηγόρος στο επάγγελμα, γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 4 Απριλίου 1955. Εκλέχθηκε Βουλευτής Ευβοίας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2000, 2004 και 2007.
Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που συνδεόταν ιδιαίτερα με τον εκλιπόντα, δήλωσε ότι είναι κρίμα που ο Γιώργος Παπαγεωργίου έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή. «Θα τον θυμόμαστε πάντα εύγλωττο εκπρόσωπο της δημοκρατικής παράταξης στη Βουλή, δυναμικό δικηγόρο στα ακροατήρια, κοινωνικά ενεργό πολίτη και αγαπημένο φίλο και συνάδελφο που υπέμενε με αξιοπρέπεια τις δοκιμασίες της υγείας του τα τελευταία χρόνια. Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε.
Φωτογραφία από eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση