GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές, τα μνημόνια και τα διαμάντια του Μπελ Κάντο...

  Vivian Efthimiopoulou Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για άμεσες εκλογές προφανώς και όλο αυτό αφορά το κοινό απεύθυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλ...


 Vivian Efthimiopoulou
Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για άμεσες εκλογές προφανώς και όλο αυτό αφορά το κοινό απεύθυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου μαζί με την εσωκομματική saga που κατά την άποψή μου είναι λιγότερο δραματική απ'όσο δείχνει δεδομένου ότι πρόκειται για ανθρώπους που εκφράζουν περισσότερο από τον καθένα την ψυχρή, υπολογισμένη λογική οπότε είναι λάθος να τους αντιμετωπίζουμε ως ιδεολόγους.
Άκουσα το πρωί κορυφαίο βουλευτή της αντιπολίτευσης να αναρωτιέται με ποια αφήγηση θα κατέβει ο Τσίπρας. Ελπίζω να το έλεγε ρητορικά και να ξέρει αυτός και οι υπόλοιποι ότι Ο Τσίπρας απλώς θα ζητήσει αυτοδυναμία για να βελτιώσει το μνημόνιο. Ελπίζω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το δουν αυτό ως ευκαιρία επικοινωνίας με το δικό τους κοινό, αυτό δλδ που όρισε ο Μεϊμαράκης για τη ΝΔ ως ψηφοφόρους του ΝΑΙ. Τα περί μετώπων και μπλε ελιάς είναι πράσινα άλογα, βέβαια.
Κατά τα λοιπά, οσονούπω κυκλοφορεί άλμπουμ με τα διαμάντια του Μπελ Κάντο όπως αυτά βγαίνουν από το στόμα του Ρονάλντο Βιγιαζόν. Η φωνή του μοιάζει με ζεστή σοκολάτα που ρέει. Το μπελ κάντο απαιτεί ρώμη βέβαια αλλά πρωτίστως αίσθημα. Αυτή είναι η φύση του και σημασία έχει πάντα να κατανοείς τη φύση των πραγμάτων. Θαυμάστε. Είναι τόσο μικρό το απόσπασμα. Μια μπουκιά που όμως σε γεμίζει.
https://www.youtube.com/watch?v=UOjf-EFQ_yc

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση