GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε κατάστημα με πολυτελείς... "μαϊμούδες"

Πλήθος προϊόντων, όλα τους απομιμήσεις συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας ειδών πολυτελεία,  διέθετε από το κατάστημά 38χρονος επιχειρημα...

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε κατάστημα με πολυτελείς...

Πλήθος προϊόντων, όλα τους απομιμήσεις συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας ειδών πολυτελεία,  διέθετε από το κατάστημά 38χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Ο 38χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία των παραβάσεων της νομοθεσίας περί σημάτων καθώς και την κατηγορία της πλαστογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, έκαναν έφοδο στο κατάστημα του 38χρονου.

Όπως διαπιστώθηκε διέθετε προς πώληση προϊόντα που ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας. Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων όπως πορτοφόλια, φουλάρια, γραβάτες, τσάντες θαλάσσης, αξεσουάρ μαλλιών, όλα απομίμηση της εν λόγω εταιρείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση