GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασίου: Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει

Ο στόχος του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι του με την Μπριζ είναι ξεκάθαρος. Ένα γκολ! Αυτό τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντ...

Αναστασίου: Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει
Ο στόχος του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι του με την Μπριζ είναι ξεκάθαρος. Ένα γκολ!

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα επισημαίνοντας ότι εάν οι παίκτες του σκοράρουν τότε η πρόκριση θα είναι κοντά.

«Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού ο οποίος πρόσθεσε: «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου: 

"Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση…".

Τι διαφορετικό περιμένετε από τη Μπριζ σε σχέση με τη Λεωφόρο; 

"Θα παίξουν πιο επιθετικά, ειδικά στην έδρα τους. Και με τη δύναμη που έχουν εντός και με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα επί της Μέχελεν, δείχνουν ότι ο κόσμος τους δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Πέρυσι τέτοια εποχή, στις 5 Αυγούστου, η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σταντάρ Λιέγης. Με πόση πίεση σε γεμίζει αυτό; Να κρίνονται πολλά τον Ιούλιο; 

"Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα είσαι υπό πίεση. Όλα σημαντικά για το κλαμπ και αυτός ήταν και ο στόχος όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική με νέους παίκτες, να περιορίσουμε τα χρέη και η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και να εξελίσσεται. Γίνονται αυτά με σωστά βήματα και με πλάνο. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά προέχει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Αν είμαστε σωστοί εμείς, τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς".
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση