GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδική αντίδραση στο χρηματιστήριο

Νέα ανοδική αντίδραση στο χρηματιστήριο καθώς η ελληνική αγορά ακολουθεί τον ανοδικό «τεχνικό» βηματισμό των διεθνών αγορών στη σκιά των ανη...

Ανοδική αντίδραση στο χρηματιστήριο

Νέα ανοδική αντίδραση στο χρηματιστήριο καθώς η ελληνική αγορά ακολουθεί τον ανοδικό «τεχνικό» βηματισμό των διεθνών αγορών στη σκιά των ανησυχιών για τις διεθνείς επιπτώσεις της κινέζικης κρίσης.

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρίσκονται οι τραπεζικές μετοχές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:15 διαμορφώνεται στις 630 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,53%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,86%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 2,81%.

Με μεγάλη άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ακολουθώντας τη δυναμική της Γουόλ Στριτ, με τις αγορές να ανακτούν την επενδυτική εμπιστοσύνη έπειτα από τη μείωση των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Κίνας, παρότι παραμένει η ανησυχία για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 2,46% και διαμορφώθηκε στις 6.126,40 μονάδες.

Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 2,47%, σημειώνοντας κέρδη 111,22 μονάδων, για να διαμορφωθεί στις 4.612,27 μονάδες.

Στη Φρανκφούρτη, ο βασικός δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 2,74% για να διαμορφωθεί στις 10.271,33 μονάδες, ξεπερνώντας το συμβολικό όριο των 10.000 μονάδων. Ο δείκτης MDax ενισχύθηκε κατά 2,29%, στις 19.575,08 μονάδες.

 

Δείτε επίσης

Η Κίνα χάνει λάδια... όπως η Ελλάδα

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τη θάλασσα που πλέει η Ελλάδα

Η νόσος του "κινέζικου δράκου" πιο βαριά από της Ελλάδας

"Μαξιλάρια" στην κατρακύλα της Κίνας... αλά ελληνικά

Έξι "Ελλάδες"... έφυγαν από την Ασία λόγω Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση