GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Στις 7 το απόγευμα θα ορκιστεί υπηρεσιακή Πρωθυπουργός η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση.  Όπως...

Αυτά είναι τα ονόματα της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Στις 7 το απόγευμα θα ορκιστεί υπηρεσιακή Πρωθυπουργός η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση. 

Όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8, αύριο θα ορκιστεί η υπόλοιπη κυβέρνηση και στις 8 το βράδυ της Παρασκευής θα θυροκολληθεί το προεδρικό διάταγμα για τη διάλυση της βουλής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή, στο υπουργείο Παιδείας θα τοποθετηθεί ο Φρόσω Κιάου, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Γιάννης Γιάγκος, στο Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ενώ ο Αντώνης Μανιτάκης θα αντικαταστήσει τον Νίκο Βούτση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου για αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού ακούγεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και για το υπουργείο Επικρατείας ο Ροδόλφος Μορώνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση