GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: Στόχος της ΝΔ είναι να μην πάμε σε εκλογές

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η αξιολόγ...

Καραγκούνης: Στόχος της ΝΔ είναι να μην πάμε σε εκλογές

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η αξιολόγηση θα μπορούσε να είχε κλείσει από τον Φεβρουάριο.

Ερωτηθείς για τις επαφές που έχει ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για σχηματισμό κυβέρνησης που έχει λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καραγκούνης απάντησε ότι:  

«Θα εξαντλήσουμε τα συνταγματικά περιθώρια με στόχο να υπάρξει κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή».

Όπως ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο Mega, στόχος είναι να βρεθεί λύση ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

1 σχόλιο

  1. Αλλάξανε οι εποχές. Παλαιότερα πήγαινε ο πολίτης σε κάποιο μαυρογιαλουρο της εποχής, ζητούσε ρουσφέτι, διορισμό στο δημόσιο και εφ'όσον το κατάφερνε έλυνε και το πρόβλημα της επιβίωσης στο κόσμο αυτό. Δεν ξανά ανησυχούσε ούτε πού θα φάει ούτε πού θα κοιμηθεί. Τα αναλάμβανε όλα το κράτος. Εν αντιθέσει με τον ιδιωτικό τομέα πού υπήρχε μεγάλη ανασφάλεια και φτώχεια. Και όποιος σε ευεργετουσε στο δημόσιο ,του είχες μεγάλη υποχρέωση, και το τιμουσες με την ψήφο σου στις εκλογές. Και έτσι περνούσε ολόκληρη ζωή χωρίς να κουραστείς να ιδρωσεις και ο μισθός έπεφτε βρέξει χιονίσει. Με την εισοδο μας στην ΕΕ, τα πράγματα άλλαξαν. Τωρα τα χρήματα δεν τα δίνει ο πολιτευτής από τον προϋπολογισμό, γιατί αυτά τελείωσαν, μιας και γίνανε πολλοί, ξεπέρασαν το 60%.Τώρα ο νταβας πού δίνει τα δανεικά είναι οι ΕΕ και έχει βάλει και όρους. Όρους πού εφαρμόζει και η ίδια στα κράτη μέλη της. Και αν δεν σού αρέσουν καθεσε απ'έξω. Και ψωμολυσας. Η όσοι δεν θέλουν χωρίζουμε σε βορρά νότο την Ελλάδα και κάνουμε δύο κράτη. Όσοι έχουν την παράνοια του κομμουνισμού. Έτσι θα γίνει και έτσι είναι τα πράγματα τωρα.Εκτός αν δούμε τον κόκκινο στρατό πάλι μπροστά μας. Και τοτε βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση