GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλικές "σειρήνες" για Μπεργκ

Φαίνεται πως οι ομάδες που ανέβηκαν εφέτος στη Serie A θέλουν οπωσδήποτε να… ψωνίσουν επιθετικό από τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, γράφτηκε...

Ιταλικές
Φαίνεται πως οι ομάδες που ανέβηκαν εφέτος στη Serie A θέλουν οπωσδήποτε να… ψωνίσουν επιθετικό από τον Παναθηναϊκό. Αρχικά, γράφτηκε για ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Καρέλη, για να ακολουθήσει το «φλερτ» της ίδιας ομάδας για τον Μάρκους Μπεργκ.

Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «calcionews24» που χαρακτηρίζεται αποκλειστικό, ο Σουηδός στράικερ του «τριφυλλιού» βρίκεται στο στόχαστρο μιας άλλης νεοφώτιστης ιταλικής ομάδας, της Κάρπι.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον αποκλεισμό των «πρασίνων» από τη συνέχεια του Champions League, κάτι που προβάλλεται ως στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα αποχώρησής του από την ομάδα.

Ανεξάρτητα από το κατά πόσο η «αποκλειστικότητα» του Μέσου περιέχει δόση αλήθειας ή όχι, από τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Μπεργκ θα παραχωρηθεί μόνο εάν φτάσει στα γραφεία πρόταση τόσο υψηλή που να μην μπορεί να μην γίνει αποδεκτή.

Δύσκολα κάποια από τις συγκεκριμένες ομάδες θα ήταν δυνατό να καταθέσει τέτοια, ενώ είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα κάλυπτε ένας σύλλογος αυτού του βεληνεκούς και τις φιλοδοξίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση