GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης τα δύο σύντομα ανέκδοτα των εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ

Με τη φράση "Νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ- Η εποχή της λεηλασίας τελείωσε", η Φώφη Γεννηματά έδωσε το σύνθημα της εκλογικής μάχης στα μέλ...

Γεννηματά: Τσίπρας και Μεϊμαράκης τα δύο σύντομα ανέκδοτα των εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ

Με τη φράση "Νέα αρχή για το ΠΑΣΟΚ- Η εποχή της λεηλασίας τελείωσε", η Φώφη Γεννηματά έδωσε το σύνθημα της εκλογικής μάχης στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του κόμματος, που συνεδριάζουν από το μεσημέρι για να εγκρίνουν την εκλογική τακτική τους.

Ο κ. Τσίπρας ξεγέλασε τους Έλληνες πολίτες με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, όμως τα ψέματα τελείωσαν, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ λέγοντας ότι ο "αυτοδύναμος κ. Τσίπρας και ο μεταρρυθμιστής κ. Μεϊμαράκης είναι τα δύο σύντομα ανέκδοτα αυτών των εκλογών". 

Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά, τώρα που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη δραπετεύει. Οδήγησε σε εκλογές με το πρόσχημα της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πραγματικός λόγος είναι άλλος, φοβάται. Φοβάται την αποκάλυψη, τη στιγμή που θα φτάσει ο λογαριασμός, τα 14 δις μνημόνιο που αυτός υπέγραψε, στις ελληνικές οικογένειες και τότε θα είναι αντιμέτωπος με την αλήθεια και έχει φόβο στην αλήθεια, τόνισε η κ. Γεννηματά. 'Για όλα του φταίνε οι άλλοι. Ο ίδιος είναι ο υπερασπιστής των αδυνάτων. Στην πράξη τους ισοπεδώνει με φορομπηχτικά μέτρα".

Κλιμακώνοντας την κριτική προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ανέφερε ότι είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. "Η Νέα Δημοκρατία με τα Ζάππεια και τις διπλές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ με το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τα ψέματα, το δημοψήφισμα και τις εκλογές", σημείωσε επισημαίνοντας: "Δεν θα περάσει η νέα τακτική του κ. Τσίπρα. Από το μνημόνιο-αντιμνημόνιο καταφεύγει στο εγώ. Το εγώ του ηγέτη της ελληνικής Αριστεράς, το δοκιμάσαμε. Παρολιγο να μας οδηγήσει στην καταστροφή. Τώρα μας λέει "εμπρός για νέες περιπέτειες". Ο ελληνικός λαός δεν τον εμπιστεύεται πια. Λέει ΟΧΙ».

Με ιδιάιτερη έμφαση η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη ευθύνης, θα συμβάλλει μετά τις εκλογές, στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας προγραμματικής συνεργασίας όλων των δυνάμεων που στηρίζουν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη. "Θα πιέσουμε για να μη δραπετεύσει κανένας" δεσμεύτηκε.

Επίσης, κάλεσε όλα στελέχη του προοδευτικού χώρου και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να γυρίσουν στο "σπίτι" τους όπως είπε, γιατί η εποχή λεηλασίας των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ τελείωσε.

Το ΠΑΣΟΚ, επισήμανε, θα αποτελεί τον εναλλακτικό τρίτο πόλο στις εκλογές. "Θέλουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Ζητάμε την ψήφο τους γιατί ήμασταν οι μόνοι που δεν τους είπαμε ψέματα. Ό,τι είπαμε έγινε, ό,τι είπαμε θα γίνει"

Για τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι  τις επόμενες μέρες θα κλείσει και θα έχουμε ευχάριστα νέα για τη δημοκρατική συμπαράταξη, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στο ΚΙΔΗΣΟ.

"Δίνουμε ξανά τα χέρια με τους δημοκρατικούς πολίτες που βαδίσαμε χρόνια μαζί, που μεγαλώσαμε μαζί, που ονειρευτήκαμε μαζί, που αλλάξαμε την Ελλάδα μαζί και τους λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα το δικό τους σπίτι. Η ελπίδα επιστρέφει στην Ελλάδα", είπε ολοκληρώνοντας την ομιλία της.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση